Ιστοσελίδα + ΝetMed360 Pro ΜΟΝΟ 490€

Οι περισσότεροι ιατροί κι επαγγελματίες υγείας όταν ανοίγουν ένα ιατρείο ξεκινούν το στήσιμο του κέντρου τους κι εξοπλίζονται με τα κατάλληλα μέσα όπως μηχανήματα, έπιπλα, αναλώσιμα κ.α.Αυτό που πολλοί όμως αγνοούν είναι η σημασία τόσο της διαδικτυακής τους παρουσίας μέσω μιας προσωπικής ιστοσελίδας όσο και της μηχανοργάνωσης του κέντρου τους.

Η InfoCape Ltd και το NetMed360 θέλοντας να δείξουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στους νέους ιατρούς κι υπόλοιπους επαγγελματίες υγείας προσφέρουμε τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας (WebSite) και το το cloud λογισμικό NetMed360 Professional στην προνομιακή τιμή των 490€. Η προσφορά ισχύει για αιτήσεις που θα γίνουν από 20/06/2018 έως 20/07/2018. *

Δηλώστε ενδιαφέρον κι ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας καθοδηγήσει. Ενδιαφέρομαι

Στη συνέχεια αναφέρουμε λίγα λόγια για τη σημασία των 2 αυτών παραγόντων στην επαγγελματική σας επιτυχία και πως μπορούμε εμείς να σας βοηθήσουμε ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Γιατί χρειάζεστε ιστοσελίδα (WebSite); Τι πρέπει να προσέξετε; Η σωστή δομή ενός web site, η σωστή παρουσίαση του χώρου σας και του βιογραφικού σας, αλλά και η υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, βοηθούν τους ασθενείς, να σας γνωρίσουν καλύτερα, να σας εμπιστευτούν πριν ακόμα έρθουν στο χώρο σας. Εσείς δώστε έμφαση στη συγγραφή των κατάλληλων κειμένων με το σωστό τρόπο όπως π.χ. άρθρα που να ενδιαφέρουν τους ασθενείς σας, τα οποία να είναι γραμμένα σε γλώσσα κατανοητή από τους ασθενείς σας. Όσον αφορά την κατάλληλη παρουσίαση τους και την εύρεση του περιεχομένου τους, αυτό αφήστε να το αναλάβουμε εμείς!

Τι είναι η μηχανοργάνωση; Τι προσφέρει το NetMed360 Professional; Είναι το λογισμικό που θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητα σας, με την οργάνωση των ραντεβού των ασθενών/πελατών σας, του Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας τους, τη διαχείριση των Οικονομικών σας, την εξαγωγή χρήσιμων στατιστικών. Το NetMed360 είναι μαζί σας παντού, αφού είναι μια cloud συνδρομητική υπηρεσία την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από οποιαδήποτε συσκευή (PC, MAC, Tablet, mobile) είναι γρήγορο, φιλικό και οικονομικό. Με το NetMed360 απαλλάσεστε από την ανάγκη για hardware και για backups ενώ είναι εναρμονισμένο με τους νέους κανονισμούς που αναγράφονται στο νέο κανονισμό GDPR.

 * Από την προσφορά εξαιρούνται τα πολυϊατρεία, και τα ακτινολογικά κέντρα. Το κόστος του hosting για τον επόμενο χρόνο ανέρχεται σε 80€+ΦΠΑ.