...
Η οδοντιατρική σουίτα της NetMed360 σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε το ιατρείο σας, τους ασθενείς σας και τα οικονομικά σας εύκολα, γρήγορα και ολοκληρωμένα.
Μπορείτε να καταχωρήσετε όλους τους ασθενείς σας, το ιστορικό τους, την παρούσα νόσο, την τρέχουσα οδοντιατρική εργασία, πιθανά σχέδια θεραπείας αλλά ακόμα και τους προμηθευτές σας και τους οδοντοτεχνίτες που συνεργάζεστε.
Για κάθε ασθενή μπορείτε να καταχωρήσετε τα ραντεβού, τις χρεώσεις και τις πληρωμές του καθώς επίσης και την στοματική του κατάσταση. Ειδικότερα η στοματική κατάσταση απεικονίζεται με γραφικό τρόπο, ώστε να έχετε γρήγορη και πλήρη εικόνα του ασθενή, και του ιστορικού θεραπείας του.
Για τους προμηθευτές και οδοντοτεχνίτες σας, μπορείτε να ελέγχετε τις παραγγελίες και παραλαβές που έχετε κάνει, τις χρεώσεις και πληρωμές σας, καθώς επίσης και να έχετε ένα ιστορικό των τιμών των υλικών που χρησιμοποιείτε, ώστε να κάνετε καλύτερες αγορές.
Το NetMed360 είναι μια σουίτα cloud και δεν απαιτείται εγκατάσταση. Έτσι μπορείτε να έχετε τα δεδομένα πάντα μαζί σας και να τρέχετε την εφαρμογή σε οποιαδήποτε συσκευή σας παρέχει σύνδεση στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται καμία εγκατάσταση η παραμετροποίηση. Είναι συμβατό με τις τελευταίες εκδόσεις όλων των σύγχρονων browser (π.χ. Firefox, Opera, Safari, Chrome, Internet Explorer) και με όλα τα λειτουργικά συστήματα (πχ Windows, Linux, Mac, IOS, Android)

Σε συντομία, οι δυνατότητες της οδοντιατρικής σουίτας της NetMed360 είναι 
  1. Διαχείριση Ασθενών,
  2. Ιατρικό και Οδοντιατρικό ιστορικό,
  3. Πλάνο Θεραπείας με γραφική απεικόνιση των οδοντιατρικών εργασιών. (Οι εργασίες απεικονίζονται άμεσα πάνω στο οδοντόγραμμα)
  4. Μόνιμος, μεικτός και νεογιλός φραγμός.
  5. Τροποποίηση και καταχώρηση και νέων οδοντιατρικών εργασιών αν χρειαστεί
  6. Γραφικό περιοδοντόγραμμα με δυνατότητα καταχώρησης όλων των μετρήσεων και δυνατότητα γραφικής απεικόνισης μαζί με τις οδοντιατρικές πράξεις.
  7. Διαχείριση Ραντεβού και ανακλήσεων ασθενών. (Το ημερολόγιο των ραντεβού υποστηρίζει πολλαπλούς ιατρούς και έδρες και διευκολύνει την παρακολούθηση των ραντεβού τόσο σε ιατρεία με ένα ιατρό όσο και σε ιατρεία με περισσότερους ιατρούς και έδρες).
  8. Mobile App (App store – Play store).
  9. Πλήρες εορτολόγιο με ονομαστικές, εθνικές και θρησκευτικές εορτές
  10. Δυνατότητα ενεργοποίησης χειριστών με διαβάθμιση δικαιωμάτων
  11. Έσοδα – Έξοδα
  12. Αποθήκη
  13. Recalls – Μαζικά SMS
  14. Εκτύπωση προτεινόμενου σχέδιου θεραπείας και αυτόματος υπολογισμός του κόστους.
  15. Εκτυπώσεις (βεβαιώσεις, οδηγίες) – Ερωτηματολόγια και Ιατρικής Γνωμάτευσης – Φόρμα συγκατάθεσης GDPR
  16. Εκτύπωση αναφορών σχετικές με τους Ασθενείς, τους Λογαριασμούς και τα Ραντεβού
  17. Στατιστικά Λογαριασμών και Ραντεβού
  18. Συζητήσεις υπό μορφή chat μεταξύ των χρηστών


Το NetMed360 είναι λογισμικό με ξεχωριστή παραμετροποίηση για τα παραπάνω κέντρα στον τρόπο εργασίας του κάθε κέντρου. Διατίθεται σε cloud έκδοση ως συνδρομητική υπηρεσία για μικρούς οργανισμούς και για όσους δεν θέλουν να έχουν κόστη server κ.τ.λ. αλλά και σε Enterprise έκδοση για μεγάλα κέντρα σε τοπική εγκατάσταση.

Μάθετε τώρα περισσότερα για το NetMed360 EMR και σε κερδίστε έκπτωση 30% χρησιμοποιώντας τον κωδικό DΕΝPROMO καθώς κάνετε την αίτηση. Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2019.


Εάν θέλετε πραγματικά να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του cloud EHR τότε μη διστάσετε να μας ζητήσετε να σας παρουσιάσουμε το NetMed360 PM & EHR συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Σχετικά με τον αρθογράφο

Πιερουλίδης Σπύρος
Σύμβουλος Ιατρικού Λογισμικού - Υπεύθυνος Πωλήσεων
Ο Πιερουλίδης Σπύρος είναι υπεύθυνος πωλήσεων της InfoCape και του λογισμικού NetMed360 PM & EHR.