Σχετικά

Το NetMed360 είναι η λύση στο πρόβλημα της οργάνωσης ενός Οδοντιατρείου. Απευθύνεται σε σύγχρονους οδοντιάτρους που θέλουν να αποκομίσουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας προς όφελος των πελατών - ασθενών τους, με μικρό κόστος.

To NetMed360 αποτελείται από τρία βασικά υποσυστήματα τα οποία μπορείτε να τα συνδυάσετε με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

Εάν είστε Οδοντίατρος, Περιοδοντολόγος ή Γναθοχειρούργος τότε το NetMed360 είναι η λύση στο πρόβλημα της οργάνωσης του γραφείου σας και των καρτελών των πελατών - ασθενών σας.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Το NetMed360 αποτελείται 3 υποσυστήματα. Διαχείριση Γραφείου (PM) , Φάκελο Υγείας Πελάτη (EHR), Λογιστικό (Billing) είναι τα 3 βασικά συστήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. To NetMed360 DENTAL EHR παρέχει επίσηςεξειδικευμένα χαρακτηριστικά οπως το περιοδοντόγραμμα, πλάνα θεραπείας κ.α.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χρησιμοποιείστε το Mobile Application για τη Διαχείριση των Ραντεβού σας. Εργαστείτε από παντού και από οποιαδήποτε συσκευή. Απλό και φιλικό περιβάλλον για όλους τους χρήστες. Εξειδικευμένα χαρακτηριστικά όπως Οδοντόγραμμα, Περιοδοντόγραμμα, Πλάνα θεραπείας κ.α.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το NetMed360 προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης γραφείου, διαχείρισης φακέλου υγείας και διαχείρισης πληρωμών.

ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

Ξεχωριστό ημερολόγιο (με δυνατότητα προβολής ημέρας, εβδομάδας, μήνα) για κάθε επαγγελματία, για κάθε δωμάτιο εξέτασης και για κάθε κέντρο/πόλη.

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γρήγορη καταχώρηση στοιχείων ραντεβού(Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, αιτία).

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Προσαρμόστε το ιστορικό του ασθενή σας με βάση τις δικές σας ερωτήσεις.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Διατηρήστε βασικά στοιχεία του ασθενή σας όπως αλλεργίες, παλιές παθήσεις, φαρμακευτική αγωγή, εγχειρίσεις και ιατρικά συμβάντα.

ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ - ΑΠΟΔΕΙΞ.

Γρήγορη έκδοση τιμολογίων κι αποδείξεων ασθενών, πελατών και ασφαλιστικών εταιριών.

ΠΛΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Γρήγορη συγγραφή πλάνου θεραπείας. Μεταφορά των εξετάσεων από το πλάνο θεραπείας σε τρέχουσα επίσκεψη.

ΟΔΟΝΤΟΓΡΑΜΜΑ / ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΓΡΑΜΜΑ

Εξειδικευμένα χαρακτηριστικά για οδοντίατρους και περιοδοντολόγους όπως οδοντόγραμμα, περιοδοντόγραμμα κ.α.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δυνατότητα υπενθύμισης μέσω sms/email των ραντεβού.Μαζική αποστολή προσφορών μέσω sms.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Προβολή του ιστορικού του ασθενούς σε μορφή χρονοδιαγράμματος.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γρήγορη διαχείριση επαναλαμβανόμενων ραντεβού της ίδιας επαφής σε μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Εύκολη διαχείριση των προϊόντων-υπηρεσιών που διαθέτετε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Κατανοητή προβολή οικον. στατιστικών ανα υπηρεσία/χρονική περίοδο.

Τιμές ανά έκδοση

Το NetMed360 EHR DENTAL διατίθεται σε 4 διαφορετικές εκδόσεις. Δείτε στη συνέχεια μερικά από τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει η κάθε έκδοση. Σε περίπτωση ΄που έχετε συγκεκριμένα ερωτήματα κι απορίες αλλά και για πολυιατρεία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε απορία σας

Basic
Διαχείριση Οδοντιατρείου - Γραφείου

9.5

StandardΔιαχείριση Οδοντιατρείου + Billing

19.95

DentalΔιαχείριση Ιατρείου + Φάκελος Ασθενούς

29.95

Pro DentalΔιαχείριση Οδοντιατρείου + Φάκελος Ασθενούς + BILLING

40.00

Κερδίστε έκπτωση έως 20% κάνοντας ετήσιο συμβόλαιο στα πακέτα Standard EHR και Professional.

Προτείνετε μας σε συναδέλφους σας και κερδίστε επιπλέον 20%!

FAQ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και πολύ σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας σύμβουλός μας προκειμένου να σας δείξει τα βασικά στοιχεία του NetMed360 με βάση τις ανάγκες σας.

Το NetMed360 είναι μια cloud υπηρεσία και παρέχει υψηλό επίπεδο ασφαλείας. H InfoCape Ltd η εταιρεία που δημιούργησε το NetMed360 έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πελατών σας αλλά και των δικών σας, όπως κρυπτογράφηση των ευαίσθητων δεδομένων, ασφαλή πρόσβαση μέσω SSL, πρόσβαση διπλού επιπέδου, κ.α. Το datacenter που βρίσκονται τα δεδομένα σας διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας.

Το NetMed360 είναι μία cloud web εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις συσκευές και από οποιοδήποτε μέρος. Ιδιαίτερα όμως για τα κινητά διατίθεται στους χρήστες ειδικά σχεδιασμένο mobile application για τις πλατφόρμες Andriod και IOS.

  • Mobile Application για Android, IOS
  • Responsive για κάθε συσκευή, για κάθε οθόνη σε κάθε browser.
Όλα γίνονται, αρκεί να έχετε είτε τους κωδικούς πρόσβασης στην Βάση Δεδομένων της παλιάς εφαρμογής σας ή να έχετε τα δεδομένα σας, σε κάποια μορφή (όπως το excel). Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες από τον προσωπικό σας σύμβουλο για το NetMed360.

Το NetMed360 DENTAL είναι μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε από την εταιρεία InfoCape, με προσωπικό προγραμματιστές και συμβούλους οδοντιάτρους. Οι δυνατότητες παραμετροποίησης της εφαρμογής είναι πολύ μεγάλες. Πείτε τι θέλετε στον προσωπικό σας σύμβουλο κι αυτός θα σας καθοδηγήσει ανάλογα. Σε περίπτωση εξειδικευμένων χαρακτηριστικών ενημερώστε τον σύμβουλό σας για το χαρακτηριστικό που επιθυμείτε να προστεθεί κι αυτός θα σας ενημερώσει για το αν και πότε έχει προγραμματιστεί να υλοποιηθεί το χαρακτηριστικό αυτό.

Το NetMed360 έχει ειδικό Module για περιοδοντολόγους. Το περιοδοντόγραμμα και τα πλάνα θεραπείας είναι χαρακτηριστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινή σας εργασία.